miércoles, 4 de agosto de 2010

A qui més he estimat, Carles.Li vaig preguntar, com de costum, els meus pensaments van fer diversos viatges, aleshores algú em va trucar mentre experimentava una set insuportable.
Confusa començava a aconseguir distingir un home assegut al costat de la finestra, immòbil, parlava però només percebia murmuris, ho vaig saber llavors.
Ja no sentia aquesta sensació pesada, no tenia por una cosa que sempre m'havia preocupat davant el pensament de la mort. Vaig parlar en veu molt alta ¿recordes quan ho feia? aconseguia captar molt bé la teva atenció, encara que no vaig aconseguir arribar a la teva oïda. Et dormir ia això de les 5 et vas tornar cap a mi, vaig somriure, vaig creure que em havies vist. Em va costar molt anar-me'n

Carles, el teu dolor era un fort fil invisible que atrapava el meu cos i ella ... tan petita ... estirava les cames i em somreia. Quanta emoció em recorria, hi era, podia tocar-la, abraçar i ella era tan feliç com jo. Sé que és difícil la part que et va tocar a tu, jo vaig saber que en realitat no vaig deixar res pendent perquè Minerva era el meu cap i la meva principi a la vegada.
En aquesta ocasió no m'hauria canviat per tu, ets el millor pare que la meva filla pugui tenir, amb valors profunds, amor incondicional i aquest punt de bogeria que sempre em va captivar.

Sé que em notes prop quan ho estic, que vols creure que et veig.
Vull que somrius pels dos amb Minerva, tot i que ella em veu ara, un dia deixarà de fer-ho perquè així ha de ser. Quan et parli de mi, escolta amb paciència, li costarà expressar-se, és tan petita ...
Carles, et sento, sento el teu amor i voldria ajudar-te perquè siguis feliç de nou, aviat. això et semblarà llunyà però algú que voldrà molt a la nostra filla s'anirà endinsant en el teu cor gairebé sense que ho notes. Date l'oportunitat quan passi per tu, per Minerva i per mi.

Passarà molt temps fins que arribis aquí, et seré esperant, no oblido que em deus un ball amb cançó inclosa. La vida és bonica i val la pena nen, Minerva és la prova, no ho oblidis mai. Per a quan la cançó només d'ella? Ens agradaria sentir-t'ho.

Us vull, us vull, us vull

El teu Gemma

No hay comentarios:

Publicar un comentario

 


Design by: Blogger XML Skins | Distributed by: Blogger Templates | Sponsored by Application Monitoring